Hvor jeg dog elsker at lave disse kort.

 

Det her kort er lavet så det passer lige til den indbydelse brudeparret har sendt ud. Jeg har lånt et stempel af Grete Bach, så jeg kunne få det rigtge mønster. Den lille tekst forneden er lavet på computeren og punchet ud med Stampin Up punch, som jeg også har lånt af Grete, men som kunne være rare at have selv, de må på ønskesedlen.

Her er endnu en kage i samme stil. jeg fandt ud af at jeg også selv havde et stempel der kunne bruges. Jeg har ikke den punch fra Stampin  Up, så jeg måtte nøjes med at bruge den runde jeg har.

For noget tid siden lavede jeg små muffins, men de store vil jeg også gerne lave, her er en i retro udgave til en 16 års fødselsdag.

Der er flere kort på siden kort.

Det var det for nu. Jeg vender snart tilbage med en hel masse julekort. Jesper påstår at jeg altid er for sent ude med at lave ting jeg vil sælge på vores lokale julemarked. Det vil jeg så i år bevise at det ikke er rigtigt.


3 thoughts on “

  1. Det er nogle fine bryllupskort, du har lavet. Vuggen der ligger i mappen kort er bare so nice.

  2. Super flotte bryllupskort, har jo set den sort/hvide irl. der er den bestemt ikke mindre smuk.

    Og jeg kan da skrive under på at du har godt gang i julekortene, det var da en pæn stak du fik forberedt i går.

  3. hej.. nøj hvor er jeg forelsket.. ja det er så første gang jeg har set din blog, men slet ikke sidste.. du skriver et sted at vi er så heldige at må få tilsendt dine skabeloner hvis vi sender dig en mail. men jeg kan slet ikk finde din mailadresse nogle steder… piivv… men kan slet ikke undvære dem. ej hvor er de flotte… og nogle rigtig dejlige måder du bruger donnas skabeloner på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>