Seneste kort og helt ny skabelon

Posted on

Nå så er jeg på banen igen.

Jeg har siden sidst fået lavet en ny skabelon, en lille pony. Den skulle bruges til en lille pige der lige er kommet til verden, og jeg synes faktisk selv den blev ret god.

DSC_0301

Så har jeg også fået lavet lidt andre kort, jeg ligger dem alle ind under kort, men viser lige lidt her også.

Den første studenterhue er blevet lavet

DSC_0295

Og så har jeg lavet et morsdags kort til en mor der strikker meget

DSC_0292

Det sidste jeg lige vil vise her er et guldbryllupskort til Jespers onkel og tante

DSC_0290

Jeg synes faktisk jeg får lavet en del. Som nogle af jer ved er jeg i øjeblikket i jobrotation og er nu gået i gang med de sidste 6 uger, som skal foregå i en anden børnehave end der hvor jeg har været siden januar. Jeg er nu på en naturgård, hvor en børnehave inde fra byen kører ud hver dag med en gruppe børn, det er helt fantastisk, der er masser af plads og rig mulighed for at brænde noget krudt af. Jeg har 5 uger tilbage der nu og til den tid er der så kun 5 uger til vores lille guldklump kommer til verden. Det er helt vildt at tiden går så stærkt. Hov forresten, det har jeg da vist ikke fået skrevet herinde. Jeg er gravid og skal føde i starten af august, jeg glæder mig helt vildt.

Det var alt for nu. Jeg har en plan om at næste indlæg skal handle om hækling, og jeg vil prøve om det kan ske inden alt for længe.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>