Lidt om mig

Jeg er en ung pige på 25 år, jeg bor i Brøndum sammen med Jesper, som er skyld i at jeg kan lave denne side. Jeg har altid været kreativ, og laver også mange forskellige ting, jeg kan godt lide at have noget at lave. Lige nu har jeg gang i noget patchwork, der engang skal blive til et sengetæppe, jeg har også en nederdel til at ligge, som gerne snart skulle blive færdig, jeg har en hel skokasse til at stå med kort jeg selv har lavet, og så har jeg selvfølgelig gang i min scrapbog. Det er først her for nylig jeg er begyndt at scrappe, men jeg er hurtigt blevet bidt af det. Jeg forsøger gerne nye ting, hvilket også vil kunne ses her på siden.

Til dagligt når jeg ikke lige er kreativ, er jeg pædagog i en børnehave i nærheden af hvor jeg bor, jeg er der kun i et vikariat, så jeg tror kun jeg kan være der indtil marts 2012.

Hver mandag aften er jeg til linedance, jeg har danset siden august 2006, og jeg elsker det. Det er en sjov måde at få en smule motion på. Man kan i hvert fald få pulsen op.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>